Vakanties en studiedagen

Vakanties

Uiteraard bieden wij ook opvang tijdens schoolvakanties aan. Wij vinden het fijn om te weten welke kinderen er wel en niet in de vakantie komen. Dit om ervoor te zorgen dat wij niet teveel of te weinig personeelsleden inzetten. Maar ook zodat wij weten welke activiteiten we zouden kunnen doen en of wij eventueel een uitje kunnen plannen. U kunt kenbaar maken of uw kind wel of niet aanwezig is tijdens de vakantie doormiddel van het aanmeldformulier in de nieuwsbrief die wij u ongeveer vier weken voor elke vakantie zullen versturen.

Tijdens de vakantie worden er andere activiteiten gedaan met de kinderen dan op een doordeweekse dag. Wij hebben dan meer tijd dus zullen er vaker op uitgaan met de kinderen. Ook is er ruimte om rustig te knutselen, iets lekkers te maken voor de lunch of even ontspannen een filmpje te kijken. Maar natuurlijk wordt er ook veel gesport!

Op vakantiedagen worden sommige groepen samengevoegd. Op maandag, dinsdag en donderdag zit iedere groep, behalve bij Tower jumpers en de Young/All Stars bij ODIK. 

Op de woensdag worden de kinderen opgevangen bij de Tower Jumpers en MHCB en op vrijdag bij de Tower Jumpers en ODIK.

Mochten de locaties veranderen, zal dit u ook medegedeeld worden in de nieuwsbrief die wij voor de vakantie versturen.

 

Studiedagen

Omdat wij kinderen hebben van veel verschillende scholen, welke ook weer verschillende studiedagen hebben is het voor ons niet mogelijk per studiedag een aanmeldformulier te sturen. Wij vragen ouders daarom zelf hun kind aan te melden voor een studiedag. U kunt uw kind aanmelden via info@snobarneveld.nl

De studiedagen worden opgevangen op de locatie bij de Tower Jumpers of ODIK.