Praktische zaken

Openingstijden

Reguliere schoolweken

Maandag    14.00-18.30

Dinsdag      14.00-18.30

Woensdag  12.00-18.30

Donderdag 14.00-18.30

Vrijdag       11:45-18.30

 

VSO (voorschoolse opvang)

Maandag t/m vrijdag 7.00 - 8.30

 

Vakanties en studiedagen

Maandag     8.00 -18.30

Dinsdag      8.00 -18.30

Woensdag  8.00 -18.30

Donderdag 8.00 -18.30

Vrijdag        8.00 -18.30

 

Vervoer van school naar SNO

SNO haalt de kinderen zelf op vanuit alle scholen in Barneveld. In de meeste gevallen zal dit zijn met onze SNO busjes. In een busje is plek voor 8 kinderen plus een pedagogisch medewerker. Er zijn stoelverhogers aanwezig in de busjes voor de kinderen die kleiner zijn dan 1.35m. Voor alle bussen geldt uiteraard dat er een inzittendenverzekering is afgesloten.

School de Spreng wordt opgehaald met een touringcar van van Kooten. De scholen de Bron, de Vliegenier en IKC Juliana worden regelmatig lopend opgehaald. In dit geval zorgen wij dat wij in ieder geval met minimaal één pedagogisch medewerker en eventueel een stagiaire zijn. Wanneer dit voor de jongste kinderen te ver lopen is worden zij met een busje opgehaald.

Wanneer de kinderen oud genoeg zijn is er ook de mogelijkheid dat zij zelf vanuit school naar SNO fietsen. Hiervoor dient het fietscontract te worden ingevuld, deze is te vinden onder het kopje documenten

Aan het ophalen van school zijn geen extra kosten verbonden.

Brengen en halen naar sport 

Wanneer kinderen moeten sporten op een middag dat zij bij SNO zitten, is er de mogelijkheid dat wij ze daar naartoe brengen. Voorafgaand aan de training is het mogelijk dat het kind een stuk fruit of  een broodje eet. 

Voedingsbeleid

SNO staat voor sportiviteit en gezondheid. Gezonde voeding hoort hierbij. Kinderen moeten dagelijks goede voedingsstoffen binnen krijgen om zich goed te kunnen ontwikkelen en gezond op te kunnen groeien. Niet alleen voeding is belangrijk maar ook op vaste tijden eten en drinken en het creëren van rustige momenten zijn van belang. Dit zorgt voor een herkenbaar ritme en dat levert de kinderen rust op. We eten samen aan tafel, zowel tijdens de lunch als bij tussendoor momenten. Dit is gezellig en het zorgt voor duidelijkheid. We nemen rustig de tijd om te eten en zorgen voor een fijne sfeer, maar we tafelen niet te lang.

Ons gehele voedingsbeleid kunt u hier lezen.