Mini Stars

De groep Mini Stars is de groep voor de jongste kinderen van SNO. De Mini Stars zijn gevestigd in de kantine van de Tower Jumpers. Bij de Mini stars is er plek voor maximaal 30 kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar oud. Joelle, Rhys, Gerwin en Maxine zijn de vaste gezichten op de groep van de Mini Stars.

Er worden verschillende sport en spel activiteiten aangeboden op het ontwikkelingsniveau van de kinderen. Dit is voornamelijk om de kinderen kennis te laten maken met de verschillende sporten. Elke week zal dit een andere sport zijn. De activiteitenplanning kunt u hier vinden.

Op de Mini Stars is een duidelijke structuur en dagindeling te vinden. Dit om de kinderen van deze groep duidelijkheid en houvast te bieden zodat zij wanneer zij eenmaal gewend zijn weten wat er gaat gebeuren en wat zij kunnen verwachten. 

 

Beschikbare plekken Mini Stars

Wilt u uw kind aanmelden voor een plek bij de Mini Stars of weten of wij een plekje vrij hebben dan kunt u een mail sturen naar info@snobarneveld.nl. Samen kijken wij met u naar de mogelijkheden.