Stakingsdag 12 december

Beste SNO familie,

Sinterklaascadeautjes op de gekste plekken, kinderen om 18.00 uur voor de buis, ouders en het SNO team vliegen van hot naar her, winkels al vol kerstversiering en toch vragen wij even tussendoor uw aandacht voor het onderstaande; stakingsdag en werkzaamheden kunstgrasveld ODIK.
Uiteraard is SNO 12 december geopend en gaan we met zijn allen weer een feestje van de stakingsdag maken.


Werkzaamheden kunstgrasveld ODIK (klik op de link):
Werkzaamheden kunstgrasveld ODIK en informatie over de stagiaires


Stakingsdag 12 december:
Om deze dag goed te kunnen organiseren delen wij u onderstaande informatie.

Dinsdag 12 december gaan de deuren om 8.15 uur open. 
De stakingsdag van 5 oktober hebben wij gratis aangeboden, echter kunnen wij dit niet een tweede keer bewerkstelligen. De studiedagen en vakantie dagen worden verrekend binnen het vakantie contract maar er wordt geen stakingsdag ingecalculeerd. Wij begrijpen goed dat u niet op extra kosten rondom de feestdagen zit te wachten en daarom willen wij een vaste prijs van € 25,- hanteren voor deze dag. Deze € 25,- kunt u indienen bij de kinderopvangtoeslag, daar wij deze prijs zullen omzetten naar een incidenteel uurtarief van € 4,16. Dit bedrag zal u terugvinden op de factuur van januari 2018.

Wij vragen u uw kind(eren) voor woensdag 29 november aan te melden via onderstaande link.
De ouders die normaliter op dinsdag opvang (dinsdag contract) afnemen zullen wij voorrang verlenen tot en met woensdag 29 november. Ouders die geen dinsdag contract hebben vernemen dus na woensdag 29 november of er opvang op 12 december mogelijk is. 
Meldt u uw kind(eren) niet aan voor de stakingsdag en brengt u uw kind(eren) wel, dan zullen wij het huidige knipkaart tarief hanteren.

Om het makkelijk te maken hebben wij een link/formulier gemaakt voor het aanmelden. Klik op onderstaande link om uw kind(eren) aan te melden:

Klik op deze link om uw kind(eren) direct in te schrijven voor de stakingsdag van 12 december. 

Terug naar alle nieuwsberichten